Esimene visiit

Broneerides aega kliinikusse esimest korda, võite registreeruda soovi korral konsultatsioonile, teavitage sellest registraatorit.

Konsultatsioonil saate arstile rääkida oma probleemidest ja ootustest.

Arst koostab raviplaani,annab nõu ravi kulgemise osas, millise intervalliga peaksid olema visiidid, ütleb, kui palju võiks ravi umbes maksta ja milline on tulemus.

Kuid tuleb arvestada, et iga patsiendi probleemid, vajadused ja võimalused on erinevad. Mõnikord on kerge kohe esimese visiidi jooksul vastata kõikidele küsimustele, teha plaan ja kalkulatsioon.

Mõnikord on vajalik lisaaeg, et konsulteerida hambatehnikuga või teha lisauuring spetsiaalse 3D röntgeniga; lisaaeg, et mõtelda vaikuses; mõnikord saabub parim lahendus raviprotsessi käigus. See kõik sõltub probleemi tõsidusest ja hooletusse jätmisest.

Soovituslik on tulla esimesele visiidile panoraamröntgenpildiga, seda saab teha erinevates kohtades, registraator võib juhatada.

Kui olete kindel, et erilisi probleeme ei ole, aga vaja oleks ravida, registreeruge kohe täisvisiidile, mille kestvus on üks tund.

Väga tähtis informatsioon:

Minu arvates on väga oluline, et ravi alguses tekiks usaldus arsti vastu ja vastastikune sümpaatia.

Kui teile ei meeldinud ars või olukord, teil puudub usaldus, on mõistlik otsida peale konsultatsiooni teine arst.

Muidugi me mõistame, et te muretsete, kardate, elate üle. Püüame anda endast parima, et see takistus ületada. Ravi- see on kahesuunaline tee, mille edukus sõltub arsti ja patsiendi koostööst.

Täname mõistva suhtumise eest.